Skip to content Skip to footer

Otvorene prijave za Gravel Ludbreg

Otvorili smo prijave za već legendarni Gravel Ludbreg, koji će se, kao svojevrsno veliko finale, voziti u nedjelju 24.3.2024., posljednjeg dana zadnjeg vikenda Welcome Spring Ludbreg outdoor festivala

Prijaviti se možete putem sustava utrka.com. Gravel Ludbreg vozi se na dvije rute koje će vas iz središta Ludbrega preko podravskih ravnica te šuma, brežuljaka i uspona Kalnika kružno vratiti u “Centar svijeta”.

Gravel Ludbreg, uzbudljiva biciklistička utrka postala je nezaobilazno proljetno događanje za sve ljubitelje biciklizma. Kružnu rutu utrke vole i bivši profesionalci i rekreativci, a na njoj možete uživati i ako nemate gravel bicikl jer sudjelovati se može i na MTB te e-bike biciklu (posebna kategorija).

Ovogodišnja novost je uz već dobro poznatu rutu od 77km i 1300 m penjanja i kraća ruta od 58km i 759m penjanja. Kružne rute vode od ludbreških ravnica i livada preko šuma Crne Gore do Apatovca gdje se rute  ubrzo razdvajaju te duža vodi prema vrhu Kalnika i nazad do Ludbrega, dok kraća ruta vodi putevima prekrasne Kalničke šume prema Slanju te konačno Ludbregu. Očaravajuća priroda i uglavnom makadamski putevi pružaju izazovno i uzbudljivo biciklističko iskustvo. 

Kraća ruta: https://ridewithgps.com/routes/45483338

Duža ruta: https://ridewithgps.com/routes/32789757

Prijave su otvorene, early bird startninu možete ugrabiti do 29. 02. 2024.! 

Link na prijave: https://www.utrka.com/utrke/gravelludbreg/2024/info/